Handicartwedstrijd

Afgelopen zondag was weer de jaarlijkse Handicartwedstrijd. Het was nog even spannend of deze überhaupt door kon gaan. Het weekend ervoor en zelfs dinsdag nog was er zo enorm veel regen gevallen dat de greenkeepers met man en macht alles eraan hebben gedaan om de baan enigszins droog te krijgen. Gelukkig is de voorspelde forse regenval bestemd voor zaterdag niet echt gevallen en konden we genieten van een zonnige, warme dag.

Zo gingen wij zondag van start met 50 deelnemers. Het was even puzzelen om iedereen in een handicart te krijgen maar na enig overleg kon toch bijna iedereen in een handicart. Al moesten helaas een aantal spelers toch lopen in plaats van zich te kunnen verplaatsen in een handicart. Er was goed gespeeld vooral door de winnaars van de wedstrijd, Alice Tulp en Greg Glynn. Zij hadden maar liefst een score van netto 68.  Zij mogen naar de regionale wedstrijd van de Handicart Stichting in Havelte. Tevens hebben zij een greenfee gewonnen voor de Koepel zodat zij zich daar ook nog kunnen uitleven en kregen zij van de Golf Trolley Specialist ook nog een prijs.

De tweede plaats was voor Renata Bijkerk en Henk Kiers, dat scheelde netto maar 1 slag, namelijk 69. Een derde plaats was voor het duo Gerdi Stokkentre en Erwin Scholten van Agteren met netto 71. En de 4e plaats werd mee naar huis genomen door het echtpaar Henk en Anneke Broekman.

Naast de geweldige prijzen voor de beste spelers, die wederom door Adrie & Anne van Drempt van de Golf Trolley Soecialist beschikbaar zijn gesteld waren er ook prijzen voor de longest en de neary. De dame die het verst heeft geslagen was introducée Sylvia Scholten van Agteren. Martijn Guillot ging er vandoor met de prijs voor de longest bij de heren. De neary werd gewonnen door onze sponsor Adrie van Drempt. Hij heeft zijn prijs afgestaan aan Renata Bijkerk die voor hem het dichts bij de vlag lag.

Al met al was het een geslaagde dag. Ondanks het groot aantal deelnemers liep het allemaal redelijk door en heeft men niet lang hoeven te wachten om door te kunnen spelen. De loterij georganiseerd en gesponsord door de Golf Trolley Specialist heeft €250,- opgebracht. De Handicart wedstrijd zelf heeft uiteindelijk in totaal €378,- opgebracht. Samen heeft deze Handicartwedstrijd €628,- opgeleverd.

We hopen u allemaal volgend jaar weer terug te zien.

Groet,

Sandra de Grauw & Sabine Geerdink